Så er det igen blevet efterår 2016 og Bakken lukker

Så er endnu et år gået og Bakken lukker døren. Bakken er en af Danmarks bedste og største forlystelser og er årligt besøgt af ca. 2.000.000 danskere! Ja, du læste helt korret, langt over 2 mio. besøger hvert år Bakken. Året for 2016 var dog er rekord år og det estimerede besøgstal er svimlende 2.700.000 millioner! det hører dog med til historien at forlystelser som Tivoli og Bonbonland og sikkert også de også er gået markant frem på besøgstal. Bakken alene er gået 20% frem på besøgstal siden 17. marts og det er nok noget der glæder auktionærerne.

Hvorfor fik Bakken 20% fremgang i besøgstal?

Restaurant Peter Lieps

Der er noget tradition over Bakken og der er familier som hvert år og samme dato på året har for vane at arrangere en tur på dagen. Det skal dog også nævnes at det ikke er 2.700.000 millioner individuelle personer som har besøgt Bakken. Mange, inklusiv os fra Baks-Newjewel.dk besøger bakken mere end én gang og faktisk tilhører vi den gruppe af den danske befolkning som besøger Bakken 5 gange eller mere. Vi hos Baks-Newjewel.dk spiser regelmæssigt hos Restaurant Peter Lieps som ligger i Dyrehaven og i forbindelse med spisning, krydrer vi dagen af med en god på Bakken.

Hvad tilbyder Bakken?

Bakken 2016

Bakken tilbyder et hav af forlystelser! I sådan én grad, at det tager en hel dag at prøve alle de nye og hjertepumpende rutschebaner og radiobiler. Bakken kan aldrig blive “forældet” eller blive for kedeligt, da der hvert kommer mindst 1 ny forlystelse til og man er hos Bakken, utrolig kreativ hvad gælder de andre små boder og spisesteder, så hvert år er man mindst ligeså spændt som første gang man besøgte stedet. I Tivoli og Bakken er man garanteret en god og mindeværdig dag for alle i familien fra den mindste til den ældste. I Tivoli er der ligeledes Fredagsrock og her optræde den ene store stjerne efter den andensom f.eks. Drake, Outlandish, Medina, Nik og Jay m.v. Denne “særaften” koster billetpriserne lidt mere end ellers og det er ligeledes muligt at købet et abonnementskort, hvor der er gratis indgang hvér fredag. Vi hos Baks-Newjewel.dk anbefaler dog, at ønsker man at nyde en god gang fredagsrock i Tivoli, så anbefaler vi at man kommer i god tid, og finder sig til rette så tæt på scenen som overhovedet muligt. Men du skal være opmærksom på, at du er langt fra den enste der har samme strategi, så der vil være mange fremmødte. En anden ting er, at du skal tjekke vejret, for det kan blive en kold, meget kod fornøjelse.

2 thoughts on “Så er det igen blevet efterår 2016 og Bakken lukker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *