Hvordan finder du den flotteste og billigste minkpels til garderoben?

Er det i år at du skal have suppleret garderoben med en helt ny minkpels, så vil vores test af minkpelse i 2017 nok interessere dig en del.

Køb pels og mink hos en “kendt” udbyder

Nyeste minkpelse

Før du skal købe eller investere i en ny minkpels, så kan du nok bruge lidt gode tips eller råd omkring købet. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis du handler det rigtige sted. Det er dig selv, der vælger stilen eller snittet i din nye pels, men vi vil gerne bistå dig lidt, i forhold til hvad du skal gå efter, når du skal finde den flotteste og mest holdbare minkpels.

Minkpelsens kvalitet

Kvaliteten af minkpelsen er meget afgørende for både, hvordan pelsen ser ud, altså farve og glans, og hvor længe den holder, selvom du bruger den flittigt. Her kan du se det nyeste mink og pels fra www.klove-lonberg.dk Her er det for eksempel ret vigtigt at minken har haft en rigtig god opvækst, både med hensyn til foder og plads, men også at dyrene har været under grundig kontrol hele tiden. Mink som mistrives, giver dårlig kvalitet, og så er minkpelsene også mindre holdbare.

Billige minkpelse

ny pels

Du kan sagtens købe billige minkpelse på markedet, men det er sandsynligvis ikke andet end pels som går under betegnelsen, anden sortering. Hvis pelsen er ringe, så er det også meget sværere at tilskære den, og efterfølgende at sy den. Alt i alt, så skal du lede efter en god kvalitet, hvis du forventer, at minkpelsen skal holde i rigtig mange år, og at den beholder sin værdi i forhold til prisen. læs også denne artikel om pels og mink på abrakadabraaalborg.dk. En super kvalitet vil ikke miste mere end 50 procent i værdi, hvis den er holdt og opbevaret korrekt. På den måde kan du godt regne ud, at det slet ikke kan betale sig, at købe alt for billigt. Der findes mange forhandlere som lokker med ”noget der er løgn” priser, og det er også det du får i garderoben.

De bedste minkpelse

De flotteste og billigste minkpelse finder du hos rigtige buntmagere, som har selv har udvalgt kvaliteten, selv har bearbejdet minkpelsen, og derefter også syet den, i et snit som er både moderne, tidsløst, smart og flot. Det er et stort arbejde, og det koster lidt ekstra, men det betyder også, at du vil have pelsen i mange år.

I vores test viser vi et bredt udvalg af de flotteste minkpelse på markedet, som både opfylder kravene om solid og perfekt kvalitet, og som du kan regne med er ægte. Du må selv bedømme, hvad du mener passer bedst til dig, og hvilken funktion den skal have. Er det til vinter, forår eller efterår, og skal den være kort eller lang, lys eller mørk i farven med mere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *