Få de den største rabat med disse kort og apps

Der findes utallige rabatter at hende på nettet. Problemet er, at det kan være svært at finde hoved og hale hvilke der fungerer, og hvilke der er udløbet, eller blot er en sang fra de varme lande. Er du ligesom mig typen, der godt kan lide at bruge penge i butikker og restauranter, men samtidig også tjene penge eller få penge tilbage for dit køb, så giver vi dig her et godt overblik.

Cash back kortet

Jeg opdagede første gang et Cash back app kort, da min fætter brugte kortet på en restaurant i Tyskland. Senere så jeg, at de også sponsorerede Inter. Det viser lidt om størrelsen på kortet. Kortet er nu i mere end 80 lande, og kan bl.a. bruges i Wallmart, Tesco osv. Herhjemme giver det dig rabat i Matas, Circle K, Bahne med flere.

Fordelen ved dette rabatkort er, at du også kan anbefale det til dine venner og på den måde får du også 1% af omsætningen når de bruger kortet.

Menucard rabatkort

Dette er en dansk udviklet app. Appen tilbyder ofte en hæderlig rabat på mellem 10 og 30% rabat, og du kan få rabat i op mod 150 restauranter over hele landet. Appen koster 49 kr. om måneden. Det er den eneste ulempe, jeg lige umiddelbart kan se ved denne app.

Deal24

Deal24 giver dig et virkeligt godt overblik over de bedste deals der er i de største 6 største byer I Danmark. Fordelen her, er at den viser både hvad Bownty og alle de andre har. Dette er blot samlet et sted.

Forbrugsforeningen

Dette kort er et af de ældste rabatkort på markedet. Kortet fungerer skide godt og har for mit eget vedkommende virket upåklageligt. Konceptet er, at du betaler et årligt gebyr for at kunne bruge kortet. Foreningen går så ud til forskellige butikker for at signe dem op. Dette betaler butikkerne så også et gebyr for. Det fede ved kortet er at du får rede penge tilbage indsat på din konto og ikke blot point eller lignende. Minusset ved dette kort er dog, at du SKAL være medlem af en fagforening for at kunne få kortet.

Mataskort

Matas er jo blevet kæmpestore og lancerede tilbage i 2014 deres Mataskort for at få flere loyale kunder, og det må siges at have hjulpet. I dag er de næststørste efter Forbrugsforeningen. Med et Matas kort får du en lang række fordele. Du kommer med til kundearrangementer, og du får mataspoint som du kan veksle til kroner og den vej igennem få ekstra rabat ved dine køb i Matas.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *