Danskerne har opdaget de mange fordele ved at købe maling online

Konkurrencen i branchen er skærpet. Nu kan forbrugerne også kan handle deres maling online, så er forholdene på markedet blevet endnu mere skærpede, og priserne er presset helt i bund – til stor gevinst for kunderne, som handler maling online. En anden fordel er, at kvaliteten også er i top, og generelt bliver bedre og bedre.

Nye forretninger og koncepter hos Nordicmaling.dk

Guldberg malepensel

Det er først og fremmest på grund af helt nye og smarte forretningskoncepter hos Nordicmaling.dk, at flere og flere vælger at købe deres maling via internettet og de mange nye ”butikker”, som er blomstret op de seneste år.

Vi har her et lille udpluk af produkter og priser fra hjemmesiden Nordicmaling.dk

  1. Billig træloft maling – priser fra 149,-
  2. Billig vægmaling – priser fra 109,-
  3. Billig bordpladeolie fra Trip Trap og Junckers – priser fra 99,-

 

Det er butikker eller lagre, som med meget enkel logistik, automatik, og meget lave omkostninger, formår at levere samme høje kvalitet på maling som kunderne efterspørger – til en meget lavere pris end tidligere.

Stærk vækst i branchen for maling solgt online

Aldrig har der været købt så meget maling online som nu, og tendensen fortsætter. Der kommer flere nye leverandører til, og konkurrencen bliver holdt oppe. Det er godt for kunderne, at de mange leverandører må kæmpe om kundernes gunst, og hele tiden være oppe på dupperne, hvis de skal holde kunderne i butikken. Det stiller høje krav til kvalitet på maling, service og leveringsbetingelser. Ligesom i mange andre brancher før, vil denne branche opleve, at der på et tidspunkt bliver lidt for mange udbydere, og at en reduktion bliver påkrævet.

Det plejer at ske helt automatisk – ved at nogle begynder at opkøbe andre, og på den måde holde et naturligt antal levedygtige forretninger i branche.

Maling vil i fremtiden være et online produkt

De gamle i branchen, byggemarkeder og deciderede malerbutikker, farvehandler med mere, går en hård tid i møde. De skal, hvis de vil overleve, hurtigst får lavet en webshop som alternativ til deres fysiske butik. De fleste af dem er bagud på point, fordi de ligger et sted, hvor huslejen sagtens kan være mere end fem gange højere, end det som de ”nye” lagre betaler. Overlevelse i branchen kan betyde både flytning, etablering af webshop og mange andre, hvis det skal lykkes.

 

Der vil i hvert fald være mange helt nye krav til spillere i branchen, hvis man vil have en chance for at klare den. Online salg af maling stopper ikke foreløbig – det fortsætter med at vokse støt, og fysiske butikker, som ikke omstiller sig til online salg, vil i fremtiden kun have maling som bi-salg, og til en alt for høj pris, der kun vil gøre det endnu mere umuligt for fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *