Hvad er det bedste garn til at strikke?

Kvalitets garn

Kvalitets garn fra Gepard Garn

Det vigtigste man skal huske når man skal strikker er, at vælge det rette strikkegarn til projektet. Men hvad er det bedste garn til at strikke. Er der et bestemt garn man skal gå efter eller afhænger det af projektet. Det er meget nemt at forelske sig en i en garn pga. dets farve og blødhed, men der er bare nogen ting man skal være særlig opmærksom på inden man investerer en formue på en masse garn. Det vil vi prøve at have afklaret i denne artikel.

 

Vælge det rigtige garn som passer til dit projekt.

For det meste vil du have en opskrift at gå efter, og der vil altid være en garntype der bliver anbefalet. Det anbefaler vi også, at du forholder dig til. Det nytter ikke noget, at købe bomuldsgarn til en sweater som du skal bruge om vinteren. Hvis du alligevel ikke vil bruge det anbefalede garn fra opskriften men vælge noget andet, er det en god ide at spørge til råds hos din garn forhandler. De vil være i stand til at vejlede dig til at købe et godt alternativ til det anbefalede garn.

Hvis man er til kvalitet i sine strike vil de være følgende animalske garn som vi kan anbefale.

 

Alpaka garn.

Stammer fra alpakaen som er i familie med en kamel har de blødeste fibre og holder rigtig godt på både varme og kulde. Det er et af de mest populære garntyper i nyere tider.

Silke garn.

Silke strikkegarn er lavet af silkeorm og er absolut det ultimative inden for luksusgarn. Der findes et hav af kvaliteter men du kan være sikker på, at alt silkegarn er i høj kvalitet. Alt hvad du strikker i silke vil med sikkerhed ryge i arve kassen og holde i mange år.

Mohair garn.

Mohair er en Angoraged og er også absolut et kvalitets strikkegarn som både er god at bære om sommer og om vinteren. Den har en isolerende effekt som giver dig varme om vinteren og holde varmen ude om sommeren. Det er især godt til lette beklædninger som man skal bruge i mange år.

 

Du kan købe en masse kvalitetsgarn billigt hos Yarno.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *